• Légszomj

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Köszönöm megnyugtató válaszát. Nagyon bízunk benne, hogy ez a polip lehet a baj oka. 3 éve küszködünk ezzel a problémával, és most Szegeden tanul a lányom, és ott kerestem neki egy orvost, aki elküldte egy CT-re, ahol ez kiderült.

        Valószínűleg mikor kevesebb oxigén jut a szervezetébe, és fullad, akkor lehet be is pánikol, sőt mint fiatal lány azért össze-vissza eszik is, savtúltengés is lehet a dologban. Nagyon sokat beszélgetünk, naponta is a távolból felhív, amúgy nagyon kiegyensúlyozott gyermek, vannak céljai.

        Valószínűleg nyáron lesz a műtét, mivel most nem szeretné elbukni ezt a félévét, és utána jelentkezem.  Köszönet mégegyszer, és  nagyon jó ez a honlap, tetszik, értékes tartalmakkal ismerkedük meg az ember.

        Köszönettel:  Hartmanné Végh Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Éva!

        Köszönöm, hogy elmondta a fejleményeket. Mielőbbi javulást kívánok! Várom jelentkezését.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-08 21:27:07; Megválaszolva: 2010. március 08., 21:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: