• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Az előző kérdésemhez kapcsolódóan szeretném még azt is megkérdezni, hogy mikor lesz újra teljes a biztonság?

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Hölgyem!

        Mi volt az előző kérdése? Másolja be, és akkor tudok válaszolni csak, a kérdésfeltevés teljesen anonim, én sem látom, hogy ki kérdez.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-03-08 22:23:05; Megválaszolva: 2010. március 08., 22:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: