• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr Úr-vagy Nő!

        Tanácsot szeretnék kérni!

        45éves férfi vagyok, gyerekkorban asztmám volt, 20éve baleseti Lépeltevolítás, azóta, idegesség, gyomorproblémák(pufadás, reflux, reggel és este hasfájás, stb)Hirtelen fellépő fáradtság, szédülés.15éve gerincsérv műtét(átlagnál rosszabb a gerincem a MRI vizsgálat szerint, további műtétet az orvosok nem javasoltak, mert nem lessz akkor sem jobb) Kétszer voltam Balfon, Tenset azóta itthon használom.

        Lábujjamtól a kézig mindig fáj valamim.

        Sokszor erős hidegrázások és izzadásaim vannak.

        Memoriaklinikán-is jártam.

        4éve Toxoplasmosist állapítottak meg, sűrűn rossz a vérképem (pl:fehérvérsejt)

        3éve korházba is kerültem, de ott se tudtak többet mondani.

        Többszöri Antibiotikus kúrákon túl vagyok, de visszaesek idővel.

        03.10-én megyek allergia vizsgálatra, mert a testemen, foltokban, vöröses, visszatérő erős viszketések vannak. A számban-nyelvemmel-is visszatérő gondok vannak(szájsebész szerint immunerősítést kéne csinálni)

        És azt szeretném kérdezni, hogy milyen vérvizsgálatot kérjek, hogy kiderüljön végre a probléma.?!

        Továbbá természetes gyógymódok jobban érdekelnek! Erre-is szeretnék tanácsot kérni mivel sokféle immunerősítőket árulnak, de nekem némelyik nagyon drága és nem tudom melyik a tényleg jó, mert mindenki mást ajánl!

        Ugyhallottam, hogy mindenkinek egyénileg kéne megtalálni, valamilyen vizsgálattal!

        De nem tudom melyik a tuti!

        Én már sok félét kipróbáltam de nem éreztem nagy változást!

        A sajátvérterápiáról-is hallottam.

        04.06-án korházi hematólógiai rendelésre-is megyek.

        50%-os rokkant voltam régebben, de elvették, mivel nem engedtem műteni magam.

        Most segélyen vagyok,

        Köszönettel  Attila

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Attila!

        Nem gondolom, hogy panaszai között összefüggést kell keresnie. Sajnos gykaran látjuk, hogy valaki többféle betegségtől, tünettől szenved. A szédülés, és az emésztőszervi panaszai miatt, ha még nem voltak kivizsgálva, akkor érdemes belgyógyászhoz fordulnia. Az alternatív diagnosztikai és terápiás lehetőségekkel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, tekintettel arra, hogy nem részei a konzervatív medicinának, melyet az egyetemen tanulunk.az, amit bátran merek javasolni, a természetes multivitaminok, pl. a Flavantic és a Flavonmax, erről kedvezőek a pácienseim tapasztalatai.


        Kérdés: 2010-03-05 15:09:53; Megválaszolva: 2010. március 05., 15:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: