• Étvágytalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szatmarnemetiben elek van egy 21 eves fiam meg mindeg ragja a kormet nincs semmi etvagy le van nagyon fogyva 56 kg itt hiaba megy az ember orvoshoz semmi javulast nem latok csak kuldozgetnek egyik hejrol a masikra, nagyon elvagyok csugedvenem nem tudom mit tegyek

        WEBBeteg szakértő válasza a étvágytalanság témában

        Kedves Kérdező!

        Ilyen esetben belgyógyászati kivizsgálást szoktunk javasolni, ugyanis több ok szóba jön, pl. hormonális okok, emésztőszervi ok, lelki ok, stb. Azt javaslom, hogy a háziorvost keressék fel először, csináltassanak egy rutin labort és az orvos végezzen egy rutin fizikális vizsgálatot, ennek eredménye alapján lehet tovább lépni. Érdemes lenne még egy hasi ultrahang, egy mellkas röntgen is. Ha elküldi a labort és a többi leletet, szívesen segítünk meghatározni a kivizsgálás további irányát. Addig is, míg az ok nem tisztázódik, javaslom B-vitamin tartalmú táplálékkiegészítők szedését, illetve a rendszeres testmozgást.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-05 13:20:11; Megválaszolva: 2010. március 05., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: