• Köszönöm

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr. Csuth Agnes!

        Koszonom segitseget. A megvalaszolatlan kerdesemet IZOMFAJDALOM alatt talalja, kb februar 27-e korul irtam. Koszonom! Tovabbi szep napot!

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Nagyon szívesen. Utánanéztem, de Izomfájdalom címen csak egy olyan kérdést találtam, amit Szamosi doktornő megválaszolt március 3-án. Február 27-én, illetve környékén ilyen című kérdést nem találtam. Amennyiben nem kapta meg a választ, elnézését kérjük, és legyen szíves a kérdést újra elküldeni.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-03-05 13:10:13; Megválaszolva: 2010. március 05., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: