• Lábgörcs

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Még csak 12 éves vagyok, de főleg éjszakánként lábgörcs gyötör és nem is egyszer. Főleg a vádlim és a combom szokott görcsölni. Van egy kis Kalcium hiányom amire 1 éve gyógyszert szedek. reggelre ki is szoktam száradni, pedig bőve iszok nappal folyadékot, 9-11 pohárral.

        Mi lehet ennek az oka?

        Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a lábgörcs témában

        Kedves Kérdező!

        Oka lehet az általad említett kálciumhiány, de magnéziumhiány is gyakran okoz ilyen tünetet. Ellenőriztesd a kálciumszintet kezelőorvosoddal, emellett kezdjél el szedni magnéziumot is.


        Földi Gyula
        gyógytornász-fizikoterapeuta Itt kérdezhet

         Földi Gyula

        Kérdés: 2010-03-04 10:48:44; Megválaszolva: 2010. március 04., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: