Normális... betegség?

Tisztelt Hölgyem/Uram! Zoltán vagyok, Tiszakesziből írok önnek.22.életévemet töltöm. Menyasszonyommal lakom együtt egy panel lakásban, már több mint fél éve.Cipőipari cégnél vagyunk mindketten.Részemről, mondjuk középvezető vagyok.Egy hét leforgása alatt sokat stresszelünk, és 2009-ben karácsonykor voltam 76-77 kg, mikor is hazautaztunk Jász-Nagykun-Szolnok megyébe, majd egy hónap múlva, mikor is itthon voltunk Tiszakesziben, hamar, gyorsan, 72 kg lettem, látszik rajtam az arcomon a testemen, a bordáim, sovány arcom lett. Hirtelen lettem ennyi kg, és ez kedvesemnek is feltűnt.Nagyon aggódik, hogy ha így megyen tovább akkor nagyon bajom is fog lenni, és még annyit, hogy egy jó leveshez együltő helyemben fél kg fehérkenyeret megtudok enni.Kenyeret nagyon sokat eszek, most csak én eszek, sokat eszek mégsem látszik, hogy azok a leadott kilók felkúsznának. Félek attól, hogy ez valamilyen betegség előjárója lehet, ön szerint ezt rosszul gondolom? Kellene egy vérképet mondjuk csináltatnom háziorvosommal? Vagy ez így természetes?! Kérem önt válaszoljon számomra! Köszönettel.: Zoltán, Tiszakeszi

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogyás témában

Kedves Zoltán!

A hirtelen fogyás okát mindig tisztázni kell. Okozhatja ugyan a stressz is, de érdemes kivizsgálni, hiogy nics-e valamilyen belgyógyászati ok a háttérben, például gasztroenterológiai ok, hormonális ok, egyéb. Az első lépés háziorvosa felkeresése, aki csinál egy rutin vérképet és egy fizikális vizsgálatot, ezek eredményétől függően lehet tovább lépni.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. március 03., 11:00; Megválaszolva: 2010. március 03., 11:00
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés