• Kisgyermek immunrendszer /Dr. Balogh Adrea doktornőnek

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        A múltkor már érdeklődtem keresztfiammal immunrendszerével kapcsolatban.Továbbítottam válaszát a nővéremnek, azt mondta, hogy azt a 2 (Ribomunyl, Broncho-Vaxom) immunerősítő készítményt is szedte már a gyermek és nem használt.Lehet-e más hatásos készítményt adni neki? Szeptemberben már kezdi az iskolát. Addigra szeretnénk ha megerősödne! Válaszát köszönjük!

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Balogh doktornő ebben a hónapban nem fogad kérdéseket, őt Fáklya doktornő helyettesíti.Kérem, hogy az egész előzményt küldje el a doktornő részére.


        Kérdés: 2010-03-03 10:50:55; Megválaszolva: 2010. március 03., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: