• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        15 éves leszek és 179 centi vagyok.szüleim magasak 189 valamint 170 centi.Kérdés:lehet e a növeledésben egy olyan szakasz ahol a test centiket nő majd elkezd "nagyot" nőni? (még nem nőttem nagyot.és az igaz hogy a főbb szakasz általában 15-16 éves kor közé tehető?

        WEBBeteg szakértő válasza a növekedés témában

        Tisztelt kérdező!

        Nem írta meg, hogy ön milyen nemű. Mindkét nemben van  serdülő korban növekedési gyorsulás. Ennek időpontja a genetikai meghatározottságtól és a nemtől függ.


        Kérdés: 2010-03-06 10:37:19; Megválaszolva: 2010. március 06., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: