• Rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktorúr/doktornő!

        Az utobbi időben jelentkezett egy lyan problémám, hogy bevásárlóközpontok gyorséttermeinél, ha ott ülök, vagy enni szeretnék, elfog a rosszullét, és rásem tudok nézni az ételre, és néha ott vagyok, hogy keresném a mosdót, mert visszajönne a hami.Ilyenkor ennisem tudok semmit, deha elmegyek onnan, akkor egy kis idő múlva ez elmúlik.Ön szerint, mi lehet a probléma?

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Valószínű, hogy volt valamilyen rossz élménye a gyorséttermek ízeivel, illataival, világával kapcsolatban, vagy hallott valamilyen hasonló rossz tapasztalatról. Keressen fel inkább más éttermeket.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2010-03-01 09:02:14; Megválaszolva: 2010. március 01., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: