• Nagyon fontos

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Nő! A barátnőm miatt írok Önnek, akivel már több mint egy éve együtt vagyok. Párom vesetranszplantált, ha jól írom. A lényeg hogy egyik veséjét kivették és tettek be neki egy másikat, így most egyik oldalon nincs, a másikon két vese van! Van a kezén az a "sönt" vagy mi, remélem jól írom. Egyszer olvastam erről a sönt működéséről hogy meddig működik, meg ilyesmi, de neki még jó annak ellenére hogy az olvasmányban leírtak szerint már nem kellene működnie! Szóval az elmúlt 14 hónapban amióta vele vagyok átéltem pár vizsgálatot, 3-4 hetente kell mennie Debrecenbe! Nem is volt semmi baj, az értékek javuló tendenciát mutattak mindíg, kivéve tegnap: valami(azt hiszem a krea) nem volt megfelelő, így lehet be kell feküdnie pár napra! Amiért írok az végülis az lenne, hogy nagyon szeretem és komolyak a terveim és érdekelne hogy egy veseátültetett nőnek ugyanúgy teljes lehet az élete? Gondolok itt arra hogy teherbeesés, szülés, ezek gondot jelentenek majd vagy nem befolyásol semmit a betegsége? A másik kérdésem pedig, hogy az élettartama a páromnak ezáltal a "betegség" álltal esetleg megrövidült? Elnézést ha teljesen értelmetlen vagy hülyeség amiket kérdezek! Nagyon köszönöm a válaszát előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        előző kérdését is megkaptuk, elnézést, hogy eddig még nem kapott választ. Hamarosan válaszolni fog szakértőnk, köszönjük türelmét.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-01 08:23:34; Megválaszolva: 2010. március 01., 08:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: