• Bőrproblémák a lábamon

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Bodnár Edina Doktornő!

        02.22-én 08.36 órakor küldtem az Ön részére kérdést melyben két kép feltöltését irtam, de miután elküldtem a levelet láttam, hogy csak az egyik ment el, ezért a másikat utána küldtem - Bőrproblémák a lábamon-2. cimen. A Csuth Ágnes doktornő arra azt válaszolta, hogy a képhez tartozó választ majd az első kérdéshez küldött válaszban fogom megkapni. Azóta figyelem a válaszokat és láttam, hogy Doktornő már többször válaszolt a bőrgyógyászati témáju kérdésekre, de sajnos az enyém még elmaradt. Arra gondolok a gép valahogyan elkeverte, ezért azt szeretném megkérdezni, hogy nem lehet-e utána nézni, hogy meg van-e még az ebben az időpontban küldött kérdésem?                                                    

        Szivességét előre is köszönöm! Tisztelettel: Szné Kati

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kati!

        A kérdést azóta a doktornő megválaszolta, remélem, az célba is ért. Amennyiben mégsem találná, szívesen elküldjük újra.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-27 22:20:30; Megválaszolva: 2010. február 27., 22:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: