• Gyógyszerváltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő!

        Megfázásos megbetegedésemre a héten írt a háziorvosom Fromilid Uno antibiotikumot. Két napig szedtem, de rosszul éreztem tőle magam, ezért abbahagytam. Két napja nem szedtem, most újra elkezdett fájni a torkom és a náthám, köhögéseme is erősödött. Nem szeretnék újra visszaesni.

        Van otthon egy korábbi egész levél Aktil Duo. Ezt a gyógyszert tavaly hasonló megbetegedésem alkalmával kaptam. Szedhetném ezt tovább?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a antibiotikum témában

        Kedves Kérdező!

        A javasolt gyógyszer pontosan milyen tüneteket okozott? Ezt mindenképp beszélje meg háziorvosával, mert lehet, hogy intolerancia vagy allergia alakult ki; illetve az új gyógyszer elkezdését is beszéljék meg. Terápiás javaslatot adnom ebben az esetben vizsgálat nélkül, látatlanban a szakma szabályai szerint tilos. Mindenképp menjen vissza az orvoshoz!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 10:34:52; Megválaszolva: 2010. február 26., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: