• Izomstimuláció

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A napokban vettem egy izomstimuláló készüléket, a jól ismert televíziósat...Egyik nap kb. 30 percet használtam a hasamon, majd másnap hasmenésem volt.Lehetséges, hogy az övtől van? Az lenne a kérdésem, hogy hosszabb távon használva ismert-e valmilyen melléhatása az ilyen izomstimulátornak? Hason használva, nem káros? Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a izomstimuláció témában

        Kedves Kérdező!

        Nem gondolom, hogy az övtől lett volna a hasmenése. Nem tudok olyan vizsgálatról, mely a hosszú távú mellékhatásokat vizsgálta volna, ezért sajnos erről nem tudok nyilatkozni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-26 10:27:38; Megválaszolva: 2010. február 26., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: