• hova forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktornő! Megkaptam válaszát amit nagyon köszönök. Ma újra lementem a háziorvosunkhoz, elmondtam hogy romlik a gyerek állapota és szeretnék egy teljes vérképet illetve kivizsgálást. Amikhez beutalókra lenne szükségem. Mivel a gyerekem vegetáriánus és nem ürült-e ki valami fontos vitamin a szervezetéből, esetleg ezért fájnak a csontjai.Erre azt a választ kaptam hogy nincs semmi komoly baja a gyereknek, csak elkapott egy újfajta járványt ami az izmait-ízületeit görcsben tartja.Feküdjön otthon és szedjen fájdalom csillapítót amit recept nélkül is megtudok venni.Sajnos egyre kétségbeesett vagyok mert beutalok nélkül sehova nem tudok menni ma már vizsgálatokra.Ilyenkor mit tudnék tenni? várom válaszát, elöre is köszönöm.Tímea

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Tímea!

        Kérem, csatolja az előzményeket is a pontosabb kép kedvéért.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-24 10:56:58; Megválaszolva: 2010. február 24., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: