Köszönet

Tisztelt Dr. Papp Júlia Doktornőnek

Szíves válaszát Édesanyám szem-problémájával kapcsolatosan nagyon szépen köszönöm. Tájékoztatom Anyukámat és majd Ő a továbbiakat megbeszéli  a háziorvosával, hogy egy esetleges másik vérnyomáscsökkentő gyógyszer szóbajöhet-e.

Tisztelettel: Boza Mária

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza a köszönet témában

Kedves Mária!

Szívesen, jó egészséget az édesanyjának és önnek is!

Dr. Papp Júlia, szemész
Kérdés: 2010. február 24., 11:19; Megválaszolva: 2010. február 24., 11:19
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés