Káilum szint

Jónapot én egy 17 éves férfi sportoló vagyok és azt szeretném tudni, hogy ezek az értékek miből fakadhatnak és mit jelentenek a vérvizsgálaton?  

Előre is köszönöm! (magasságom 176cm és 75kg vagyok ha ezek is kellenek)

                                                                            referencia tartomány

Serum Kalium            5.21mmol/l       *  itt a webbetehen azt írták hogy nekemv3.5-5.6  de a vérvételen lévő referencia tartomány: 3.10-5.10

Eosinophyl gran.        7.1%                *      <7.0

Vörösvértestszám      6.50T/l              !       3.80-5.50

Haemoglobin             161g/l               *      120-150

Haemotocrit              48.9%               *      35.0-45.0

MCV                         75.2fl                *      80.0-97.0

MCH                        24.8pg               *      27.0-31.2

RDW                       18.9%CV           *     11.6-14.8

Dr. Csuth Ágnes válasza laborlelet témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt laboreredmények alapján teljesen egészséges. Magasabb a kálium szint a laborban akkor is, ha pár óránál több idő telik el, még a vér megérkezik a laborba. A többi eltérés nem nagy és önmagáukban nem utalnak semmilyen betegségre. Igyon több folyadékot, mivel inkább a kevés folyadékfogyasztás állhat a háttérben.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2010. február 24., 18:59 ;Megválaszolva: 2010. február 24., 18:59
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérkép eredmény elemzése
Kedves Doktor úr/ Doktor nő! 23 éves férfi vagyok. Az elmúlt 11 napban egy lázzal kezdődő, majd hasmenésben folytatódó fertőzésen estem át...
C reaktiv protein emelkedes
Üdvőzlöm. Rutin nagylabor vizsgálati eredményem kiértékelésében szeretnék segitséget kérni , C reaktiv protein (crp) szintem magas 8.6 az...
Vérvételi lelet
Jó napot! Csatoltam egy vérveteli eredményt azon mi állapitható meg? Mire utalhat ez az eltérés? Monocita: 11% Neutrofil granulocita: 49,40%
Alacsony vizelet kreatinin szint
Kedves Doktornő! A segítségét a csatolt laboreredményen lévő értékek értelmezésében kérem. Hisztamin intolerancia gyanúja miatt vizsgálták...
Dr orosz dániel
Üdvözlöm! Vérvétel eredményemmel kapcsolatban lenne kérdésem, volt benne néhány eltérés és szeretném tudni hogy ennek mi lehet az oka. eGFR-EPI...