• Újabb észrevétel

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr ur.először is szeretném megköszönni, hogy ilyen hamar válaszolt kérdésemre. Az lenne a másik kérdésem, h a here felső feleben észreveteem valami csomot, vagyis ha a heret föl emelem, csak akkor latszik inkább. Mi lehet?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Kérem, csatolja az előzményeket, kérdésküldő rendszerünk teljesen anonim, az előzményeket nem tudjuk visszakeresni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-22 10:52:29; Megválaszolva: 2010. február 22., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: