• Fáradtság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor!

        30 éves no vagyok, 10 éve dolgozom 2 muszakban/nappal és éjjel/.

        És ugy érzem, hulla fáradt vagyok.Nincs energiám kiporszivozni a kocsit, elmenni futni, vagy ha tobb elintéznivalom van egy napra, a lista vége máskorra marad.

        Egyik barátnom azt mondja, amikor rákos volt érezte magát fáradtnak, a kolléganom azt mondja orvosa szerint oregszik, szedjed béres cseppet!

        Valoban 30 évesen már ezt kellene éreznem? Vagy betegség lehet mogotte? Ált.csak akkor megyek orvoshoz ha már visznek...milyen vizsgálatokra lehtn szukségem?

         

        Várom válaszat:Judit

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fáradtság témában

        Kedves Judit!

        Az állandó fáradtság számos elváltozás tünete lehet. Koari lenne még feltételezett diagnózisoktól félnie, onkább keresse fel háziorvosát, egy rutin fizikális, illetve laborvizsgálatot csináltasson. Lehetséges, hogy egyszerűen a kimerültség vagy vérszegénység, stb. áll a háttérben, korai aggódnia. Multivitamin érdeems elkezdenie.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-22 10:01:47; Megválaszolva: 2010. február 22., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: