• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem!

        Szeretnék tanácsot kérni mi lehet a baj!?

        28 éves nő vagyok, az a problémám, hogy 2-3 napja nem állandó jellegű hányingerem van, időnként gyors szívdobogás érzésem van, fáj a a fejem, melyet néha ájulás érzés is kísér. Előfordult már vérnyomás kiugrás is.

        Megfordult a fejemben, hogy esetleg terhes vagyok-e, de a menstruációm rendszeres, most ért véget, így nem gondolnám.

        Köszönöm segítségét.

         

         

         


        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Tisztelt Kérdező!

        Tünetei típusosak vírusfertőzésre. Pihenjen pár napot és fogyasszon bőségesen folyadékot (szénsavmentes ásványvíz). Mérje rendszeresen vérnyomását és írja fel a pulzusszámot is. Amennyiben pár nap alatt nem javul keresse fel háziorvosát.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-02-23 21:36:36; Megválaszolva: 2010. február 23., 21:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: