• Elájulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tnap elájultam 16évesen.

        Úgy kezdödöt ezaz egész h már fájt a hasam és tudtam h valami nincs rendbe

        Elmentem fürdözni meleg vízbe és hideg vízet ittam közbe.

        Miután kijöttem tudtam h valami nincs rendbe léptem 4t majd össze estem

        Holt fehér voltam és aligvolt puzusom olyan  42 szerű és a vérnyomásomis alacsony volt.Válnak a szüleim és lehet ezlehet az oka

        Ön szerint mitkéne tennem?

        Félek h bajom lesz és elöfo ezmég fordulni.

        WEBBeteg szakértő válasza a ájulás témában

        Kedves Kérdező!

        A rosszullét oka lehet a vérnoymás esése, de szívritmuszavar, egyéb szívbetegség, neurológiai, pszichés ok, stb. is szóba jön. Keresse fel háziorvosát, a panasz hátterét ki kell vizsgálni.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-22 09:24:02; Megválaszolva: 2010. február 22., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: