• Szem alatti piros duzzanatok

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő!

        Kb. 10 hónapja küzdök azzal a problémával, hogy időnként piros apró duzzanatok jelennek meg a szemem alatt. A jobb szemem alatt kezdődött, azután pár hónap múlva áthúzódott a bal szemem alá és azóta csak ott van. Előfordul, hogy napokig semmi sem látszódik, szépen visszahúzódik, azután újra előjön. Néha kicsit viszket és fáj is, de ez nem jellemző. A felületén néha pici fehér pont is látszik, mintha hólyag lenne, de nem látom, hogy folyna belőle valami. A bőrgyógyász azt mondta, valami allergia és kaptam rá krémet (sajnos nem emlékszem mi volt a neve, pici narancssárga-fehér tubusban volt), de az sem segített. Mostanra egész nagy területre szétterjedt és több apró kis piros duzzanat van egymás mellett, nagyon csúnya és hetek óta nem javul, csak egyre rosszabb. Mit tanácsol?

        Köszönöm válaszát!

        Tisztelettel, Liztsi

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Liztsi!

        Előző kérdésénél találja a választ.


        Kérdés: 2010-02-22 08:36:07; Megválaszolva: 2010. február 22., 08:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: