• Gerinc bántalom

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelet Dr ur/hölgy 2hete gerinc problémáim vanak tünetek fájdalom és érzészavar a c lábszár külső oldalán sugárzik, a lábfej vagy a nagyujj felfelé hajlítása, feszítése gyengül.Voltam Röngenen és az orvosom elégé megijesztet hogy lehet müteni kell március 25. kell menem CT re. A röngem leletem: A lumbalis lordosis ive eslimult. Az L III ventraisan alacsonyabb, L III/IV valamint a praesacralis rés egyeletesen beszükült Az L V Baloldali porc. transverususa kiszélesedett. Bo-i transverso-sacralis nearthrosis van. Acsigolyatestekben körüliet szerk.eltérés nem észlelhetö. Mko.csipö izületi rés egyenletesen kissé szükebb. A felsö vápaperemek megnyültak. A femüórfejek alakja és szerkezete megtartott, az izfelszin sima, A csontokban körülirt szerkezeti eltétés nem látszik. kérem Dr ur/hölgy ségisen megértenem a betegségemet Elöre is köszönöm! tiszteletel: Sance

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Sance!

        Kérdésére már válaszoltak szakértőnik.

        https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/mozgasszervi_betegseg/27521


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-02-22 08:25:59; Megválaszolva: 2010. február 22., 08:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: