• Gombócot érzem a torkomban

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Az egyik nagy szülöm a 2 kulcs csontja között egy kis csomot érez álandoan mint ha egy gyogyszer szorult volna meg ezt monta a szavait idézve. Most már másfél hónapja.Ezenkivül gyakran verejtékezik is. Mi lehet a baj? Válaszát elöre is köszönjük!

        WEBBeteg szakértő válasza a gombócérzés témában

        Kedves Kérdező!

        A panasznak lehet többféle szervi, illetve lelki oka is. A gége, a nyelőcső, a pajszmirigy elváltozásai, a stressz, stb. is lehet felelős panaszáért, csak egy alapos kivizsgálás fogja az okot tisztázni. Keresse fel háziorvosát!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-19 10:40:12; Megválaszolva: 2010. február 19., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: