• Csomó a herezacskón

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Szakértő!

        Kérdésemre nem érkezett válasz (szerintem valami hiba történt, mivel a személyes oldalamon megválaszoltnak van feltüntetve a kérdés, de megnyitva a "még nem érkezett válasz" szöveg van kiírva), úgyhogy bátorkodom újra feltenni:

        A barátom herezacskóján (annak felszínén) lassan növő csomó jelent meg, elmondása szerint 3 éve, mely: fájdalmatlan, szabad szemmel látható formája félgomb, kemény, mostanra hüvelykujjkörömnyi méretű, sárgás-bőrszínű. Nem tartott tőle, hisz megnézte: a herén nincs elváltozás, ill. a here-herezacskó közti részen sem.

        Mostanában kezdte foglalkoztatni, mi lehet ez ( esetlegesen fennálló veszélyt illetően, és esztétikai okokból).

        Kérem, mondja el véleményét, illetve azt hogy urológushoz vagy bőrgyógyászhoz forduljunk!

        További szép napot kívánok!

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Még nincs kérdése megválaszolva, szakértőnk az előzőt hamarosan meg fogja válaszolni, térjen vissza később, köszönjük türelmét!


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-02-19 09:46:15; Megválaszolva: 2010. február 19., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: