• Gyógytea

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr Köszönöm válaszát, még annyit szeretnék kérdezni, hogy a gyógyteák közül a kamillát lehet e inni reggel meg este.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógytea témában

        Kedves Kérdező!

        Nem látjuk az előzményt, nem tudjuk, hogy milyen betegség miatt kell gyógyteát innia, de a kamillatea bátran fogyasztható akár naponta többször is.

         


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-18 10:47:38; Megválaszolva: 2010. február 18., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: