• Lelet kiértékelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. "Webbeteg" Szeretnék tájékozódni, a jelenlegi laboreredményeimmel kapcsolatban. A háziorvosom felírt számomra egy gyógyszert, a leletet kiértékelve, ami igazán szerintem nem kellene. A gyógyszer neve: MILURIT 100 MG napi 1 tbl. A leletem a következő: Hematológia WBC 7, 8 RBC 5, 3 HGB 158 HCT 0, 46 MCV 87 MCH 30 MCHC 341 PLT 243 RDW SD 41 MPV 13 NEUT 38, 6 LYMPH 50, 8 MONO 7, 1 EO 3, 1 BASO 0, 4 NEUT ABSZ 3, 02 LYMPH ABSZ 3, 96 MONO ABSZ 0, 55 EO ABSZ 0, 24 BASO ABSZ 0, 03 Vizelet vizsg: Hemoglobin negatív Urobilinogén normális Bilirubin negatív Fehérje negatív Nitrit negatív Glukóz negatív Aceton negatív ph 6 Fajsúly 1015 vizelet üledék semmi kóros Mikroalbumin < 3 Klinikai kémia Glukóz 7, 7 HbA1C 8, 3 HbA1 10, 90 Karbamid 6, 0 Kreatinin 94 Húgysav 243 Nátrium szérum 143 Kálium szérum 4, 2 GOT ASAT 24 GPT ALAT 33................................. Szeretném ha segítenének számomra világossá tenni a lelet eredményét. Köszönettel István

        WEBBeteg szakértő válasza a laborlelet témában

        Tisztelt Kérdező!



        Kérdés: 2010-02-19 16:31:41; Megválaszolva: 2010. február 19., 16:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: