• Fájdalmas szex

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Az előző kérdésben megfogalmaztam hogy mi volt a panaszom, de azt nem írtam le, hogy voltam citológiai vizsgálaton egy két hete derült ki az eredmény és minden oké azt mondták! Hogyha gombás fertőzésem van akkor azt nem vették volna észre a vizsgálatnál? Csak hogyha külön kérem hogy nézzenek utána? És mitől kaphattam el? Egyáltalán biztos hogy én vagyok a "terjesztő"? Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Előző kérdését nem tudjuk visszakeresni, ugyanis erndszerünk anonim, kérem, csatolja az előzményeket.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-17 09:59:55; Megválaszolva: 2010. február 17., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés