Köszönöm

Kedves Doktornő!

Ne haragudjon, hogy türelmetlenkedem, de nagyon fontos lenne mielőbb megtudnom a választ, az "Ártalmas lehet? " című kérdésemre. Ezt egyébként szülész nőgyógyásztól kérdeztem, de lehet, hogy Ön is tud rá válaszolni.

Válaszát köszönöm előre is:

Rita

 

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

Kedves Rita!

Azóta már bizosan választ kapott a kérdésére, ha bizonytalan lenne, vagy egyéb kérdés merült fel, akkor írjon újra.

 

Kérdés: 2010. február 20., 14:50; Megválaszolva: 2010. február 20., 14:50
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés