• Gyógytorna (Hol találok Bp. -en) SŰRGŐS!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Keves Doktor nő/Úr! Az lenne a kérdésem, hogy hol találok Bp.-en, ahol gyógytornával foglalkoznak? Mert sajnos fel vagyok mentve. (tartósan beteg vagyok). S nem jártam gyógytornára, mivel, hogy a fejem miatt nem tornázhatok. Az orvosomtól felmentést kértem, s gy.tornát írt elő nekem. A tesi tanárom nem tudja, hogy nem járok gy.tornára. S nem rég mondta, ha gyógytornát írtak elő nekem (s járok rá), akkor havonta jegyet kell hogy kapjak (és ő évvégén ad egy jegyet rá)! Viszont nem tudom, hogy a tanárom azzal megelékszik-e, hogyha itthon végzek gyakorlatokat. (ami el is végeznék! ) Igaz 1 héten 1-2x erősítek. Lehet-e ilyet kérni a tanártól? A keresőbe beírtam hogy "gyógytorna". De csak olyat kaptam, ami vagy kórházi (s messze van), vagy fizetős helyen (6.000Ft havonta).:-/ Szóval nem-e tudna írni Bp.-en olyan helyet, ahol gyógytornázni lehet (XI.; XXII kerület, Diósd lenne a legközelebbi hely, aova eltudnék menni). Tudom, hogy igazából ez nem volt helyes. De nem volt kedvem utazgatni, időt szánni. S régebben is jártam 2-3évig gy.tornára (ált. iskolába). Vagy keressem fel az általános iskolás gyógytorna tanárt? Mielőbbi választ kérnék: ANY

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógytorna témában

        Kedves ANY!

        Kollegáink többsége Debrecenben dolgozik, gyógytornászt mi is csak az interneten tudnánk keresni Budapesten, olyat pedig sem ismerős sem ismeretlen szakembertől nem kérhetünk, hogy visszamenőleg adjon jegyet. Az a legcélravezetőbb, ha felkeresi az általános iskolai gyógytorna tanárt.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-15 10:09:13; Megválaszolva: 2010. február 15., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: