• Testsúly

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr Nő / Dr. Úr! 32 éves nő vagyok és a testsúly méréssel kapcsolatosan szeretném a tanácsát kikérni. Mostanában, mivel hízókúrába fogtam magam (160 cm magas vagyok, jelenleg 50 kg környékén! ) és nem igazán tudom sosem, hogy most igazából híztam-e vagy pl. a délben megevett étellel vagyok több. (Persze lehetséges, hogy ez most egy buta elmélet volt tőlem! ) Pl. fél 12 tájékán megettem az ebédemet a munkahelyemen és itthon du. 5 körül megmértem magam és 50 kg vagyok. De nem tudom, hogy ez most "állandó" testsúlyként könyvelhetném-e el, vagy az étellel együtt vagyok ennyi! Abban szeretném a tanácsát kikérni, hogy ahhoz, hogy megtudjam, hogy hízok-e vagy sem, hogy tudom ideálisan követni? Mikor érdemes mérni magam - de. du., reggel, este, vagy egyáltalán mi a módja annak (jegyzetekkel együtt! ), hogy biztosan tudjam, hogy az adott időben mért testsúlyom valóban a hízástól annyi? A tanácsát és a válaszát előre is nagyon köszönöm Üdvözlettel: Joan

        WEBBeteg szakértő válasza a testsúlymérés témában

        Kedves Joan!

        Minden reggel felkelés és az első vizelet után, azonos időpontban mérje magát, ez a legmérvadóbb.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-13 14:52:10; Megválaszolva: 2010. február 13., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: