• Kérem, segítsen!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot! már megint én.. elmentem a háziorvosomhoz aki szó szerint kinevetett hogy ilyennel orvoshoz megyek. elmentem a korházba füll orr gégészetre, ott nagyon kedves volt az orvos és megnézte a nyakam.azt mondta hogy nem 1 hanem több csomó van a nyakamba.elég aggodalmas volt az arca és a hangja és azt mondta hogy nem kell egyszerre a legrosszabbra gondolni! Elmentem vérvételre.kész az eredménye..minden jó csak a Serum Vas 27.8 és 4, 0-24, 0-ig jó a C-reactiv protein nekem: 08.2mg/L és <5, 0-ig jó..és az MCH nekem: 31, 3pg és 28, 0-31, 0-ig jó...és a cukrom alacsony egy kicsit..nekem: 3, 8mol/L és 3, 9>5, 9-ig jó a többi jó...hétfőre kaptam időpontot ultrahangra... maga szerint a vérkép alapján lehet valami daganat?..mert olvastam hogy a C-reactiv protein az fehérjét takar és gyulladást..és olvastam hogy az lehet daganat miatt is.! várom válaszát.tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a laborlelet témában

        Kedves Kérdező!

        A CRP emelkedés mérsékelt, de ez és a töbi laborérték alapján valóban nem tudunk semmi biztosat vagy lehetséges diagnózist mondani. Az ultrahang már informatívabb lesz.


        Kérdés: 2010-02-10 21:36:13; Megválaszolva: 2010. február 10., 21:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: