• Rossz érzés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr úr!

         

        Vizsgálati eredmények értékelésére lennék kíváncsi:GGT Se GGT:71  AMY Se Amyláz:865   VAMY Vizelet Amyláz:4609  LIP Se Lipáz:5000   TP Se Összfehérje:88, 5

        FE Se Vas:8, 5  WBC fehérvérsejt:13, 84  NEU% NEU%76, 3  LYM% Lymph%:16, 6

        EOS% EOSINOPHIL%0, 9 NEU Neutrophil absz.szám10, 57

         

           Köszönettel K Júlia.

        WEBBeteg szakértő válasza a laborlelet témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az előzmények pontos ismeret nélkül, csak a laboreltéréseket látva nem lehet pontos véleményt adni. A labor alapján hasnyálmirigygulladás zajlik, melynek kezelése szakorvosi feladat. Keressen fel gasztoenterológiai szakrendelés! Kerülje a zsíros-fűszeres ételeket, alkohol, dohányzás mellőzése.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-09 21:35:26; Megválaszolva: 2010. február 09., 21:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: