• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok!

        Elnézésk kérek elképzelhető, hogy már 1x elküldtem ugyan ezt a kérdést de lég régen jártam erre és nem tudom, hogy lement-e akit írtam! Mgekértését előre is köszönöm!

        A problémám  a következő! Én már lassan 1 éve szedem a Lindinette 20 nevü fogamzásgátlót! Még nem volt soha kihagyásom  és egyéb okok miatt sem maradtel! Viszon körülbelül 2 hete én elfelejtettem bevenni 1 tablettát utána következő napokban ugyan úgy folytattam a szedését a gyógyszernek de 3 napra rá ennek a kihagyásnak én együtt voltam a párommal és nem védekeztünk! 02.05-én  megjött a havim de másnap reggel rettentő hányingerem volt és a kebleim méete is nőtt! Lehetséges, hogy terhes vagyok vagy csak a gyógyszer miatt nöhettek meg a kebleim? Mert egyéb tünetem nem volt a hányinger is mint 1 órám keresztül tartott és azóta sem jött elü!

        Válaszát köszönöm! Üdvözlettel B.Kata

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló szem kimaradása témában

        Kedves Kata!

        A kérdésére a választ a korábban feltett kérdésnél találja. Amennyiben további kérdése lenne, írjon bártan.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-14 12:19:44; Megválaszolva: 2010. február 14., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: