• Laboreltérések

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor úr, Doktor nő  A ma megkapott labor eredményeimben sok eltérőt a norm-tól találtam, és a háziorvosunk, igen lazán veszi a dolgokat, ezért szeretném megkérdezni önöket.Pl:a L-T-glutamiltranszferáz meghat:A 7-32ig tartományhoz viszonyitva 68,, a GPT49,    koleszterin össz:6, 7, triglicerid.2.62, GOT30, Neutrophil39, Lymphocyta50%, vérsejt süllyedés meghatározása 28mm.Lehet, hogy ez már nem is ide tartozik, de van egy olyan rubrika. ahol nincs is ref.érték ez a becsült GFR 70ml/min/'1.73 négyzetméter.Daganatos betegségem volt, mozgásszervi betegségeim vannak, hematológiai problémák, pánikbetegség, állandó kötőhártya gyulladás.onkológiai kivizsgálás folyamatban.Nagyon erősen diétázom, csak zöldséget, rizst bab, lencse, borsó, hal csirke nagyon kevés, nem búzából készitett kenyér félszelet naponta, mégis90 kiló vagyok.keveset mozgok, de mozgok, A vállam beszűkült, a bal karom állandóan fáj, a műtét óta. Néha vizhajtó szedése ajánlott.Idegsebész vizsgál holnap, Mc Kenzy. torna javasolt, kivitelezése nehézkes.Ez Miskolc Kérem szíves tanácsukat kezdjek-e valamit még magammal.Erős az akaraterőm, de álllandó stressz alatt élek.Nem tudok változtatni rajta, nem tölem függ.Kőszönöm tanácsukat előre is aranykata

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreltérés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A laboreltérsek egy közös okra vezethetők vissza, ami egy enyhe májfunkciós problémára utalnak. A szedett gyógyszerek és a betegségek részletes ismerete nélkül nem lehet megmondani, hogy mi állhat a háttérben. A táplákozás alapvetően helyes, ezért a magas vérzsír szinteket gyógyszeresen kellene csökkenteni. Kérje az Ön kezelését végző belgyógyász segítségét.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-02-08 20:49:03; Megválaszolva: 2010. február 08., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: