• Betegszállítás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr / Nő!

        Az lenne a kérdésem, hogy a kisfiamat jövőhét szerdán lágyéksérv műtétre kell vinnem a tőlünk 60 km re lévő Miskolci gyermeksebészetre, mi egyenesen a háziorvostól lettünk oda utalva nem mi választottuk a kórházat. Saját gépkocsival nem rendelkezünk.Vonattal és két buszátszállással jutunk oda. Egyedül csomaggal ez nehéz. Csomag nélkül is már próbáltam, de a fiam még csak 20 hónapos ezért még ő kapaszkodi nem tud. Kérhetek én betegszállítót? Várom válaszát. Tisztelettel Nagyné

        WEBBeteg szakértő válasza a betegszállítás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A betegszállítást igénybe veheti, a gyermekháziorvos rendeli meg.


        Kérdés: 2010-02-06 13:14:10; Megválaszolva: 2010. február 06., 13:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: