• Összetapadt hüvelybemenet kisbabánál

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kislányom 8 hónapos, és pár napja észrevettem, hogy a hüvelybemenet eltűnt, összetapadt a bőr. Elvittem a gyermekorvoshoz, aki azt mondta, hogy gombos szonda segítségével va n mód a szétválasztásra. Szeretném minél fájdalommentesebben megoldani ezt a műveletet. Olvastam az egyik fórumon hogy van olyan kenőcs, mellyel talán a szülő otthon, orvosi segítség nélkül is megszüntetheti ezt a letapadást. Ha valóban létezik ilyen kenőcs, kérem írja meg a nevét. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: SZilvia

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelybemenet témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ebben az életkorban fájdalommentesen végezhető el a hüvelybemenet alkotó kisajkak szétválasztása. Mivel szakorvosi vizsgálat is szükséges keressen fel gyermesebészeti szakrendelést. Orvosi vizsgálat nélkül steroidos kenőcs alkalmazása felelőtlenség.


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-03 09:05:07; Megválaszolva: 2010. február 03., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: