• Légszomj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A légszomj oka ismsretlen.Jártam: Cardiológián, tüdővizsgálaton, ideggyógyászaton, urológián, pajzsmirígyvizsgálaton, allergia vizsgálaton az eredmény mindenütt negatív., A következő gyógyszereket s szedem: Cordarone 100mg, Metroprolol 25mg, Syncumar 2mg Verospiron 50mg, Omnic Tocas másnsponként 1 tabl.Stalevo 50mg 5x1, Azilect 1mg Nexium 50mg. Vény nélkül kapható szerek amiket fogyasztok:Fehér fagyöngy tea, Prosztamol Uno, Béres csepp, C vitamin. Megköszönöm, ha segitséget kapok esetleg tanácsot, hogy hova fordulhatok problémámmal.Szükségesnek tartanám, ha szakember megnézné, hogy a gyógyszerek egymással nem ütkőznek-e? Ebben az összetétlben nem okozhatják-e a rosszullétem. Betegségeim: Pacemakerem van, Parkinson kór (3 éve), Hormonkezelést kaptam prosztatarákra egy éve ez a kezelés megszünt, (a PSA jelenleg 0.25)Bizalommal K. András

        WEBBeteg szakértő válasza a légszomj témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt gyógyszerek alapján több olyan betegség is szóba jön, mely légszomjjal játó panaszt tud okozni. Elképzelhető, hogy egyik sem fog vizsgálatokkal kimutatható mértékű eltérést adni, de összeségében a tünetet kiváltják. A fő teendő a rendszeres kardiológiai gondozás, hiszen a leggyakoribb ok a szíveredet. A gyógyszerek interakciója, kölcsönhatása ennyi készítmény esetén nem zárható ki teljes biztonsággal, ezért kell rendszeresen ellenőrzésre járni. Fontos a légszomj csökkentésében a helyes táplákozás és a testsúly normalizálása, bár a kérdésben erről nincs információ.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-06 13:01:17; Megválaszolva: 2010. február 06., 13:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés