• Alacsony fehérvérsejtszám

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doki!

        Tanácsát kérném.

        Novemberi és az ismételt januári vérvételen WBC szintem 2, 8 G/L. Karácsony után hörghurutom volt, ezen kívül fáradékony vagyok, más tünetem nincs.

        Kisfiam 20 hónapos, tökéletesen egészséges, okos baba, augusztus végéig szoptattam és még nem érzem úgy, összeszedtem volna magam azóta. Epilepsziára szedek gyógyszert 17 éve. Terhességem kezdetén Neurotop 300-ból 1-0-1, Frisium 10 mg 1-0-1-et szedtem. A genetikai tanácsadáson a Frisium miatt nem engedték a szoptatást, amit azonban a neurológusom mégis tanácsolt. Már a terhesség alatt sikerült a Frisiumot 1/4-0-1/4-re csökkentenem és novemberben neurológusom tanácsolta  az 0-0-1/4-re való csökkentést. Az epilepsziával nincs is semmi gondom, csak a vérvétel eredménye aggaszt.

        Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a alacsony fehérvérsejt témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fehérvérsejt szám ebben a tartományban még nem aggasztó. Egy vírus fertőzés után is lehet ennyi. A neurológussal a következő ellenőrzésen konzultáljon, hogy gyógyszermellékhatás lehet-e? Nincs ok aggodalomra. A fáradékonyságot ez nem magyarázza. Nézzenek pajzsmirigyfunkciós laborvizsgálatot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-06 12:52:47; Megválaszolva: 2010. február 06., 12:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Köszönöm szépen előre is megtisztelő válaszát. Kb. 10 éve küzdök refluxos panaszokkal. Akkor kezdetben megfázással kezeltek, de az antibiotikumos kezelés után súlyosbodott az állapotom, nagyfokú nehézlégzésem lett, a...