• Antibiotikum-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Kovács Anikó! Szeretnék érdeklődni, hogy a számomra felírt Mycosyst gyógyszer antibiotikumnak számít-e, és ha igen, akkor szedjek-e mellé Normaflort, mert sok antibiotikumot szedtem 3 hónappal ezelőtt és a gyomromat kikészítette, legyengített. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Amira

        WEBBeteg szakértő válasza a antibiotikum témában

        Kedves Amira!

        Kovács Anikó nem fogad a rovatban kérdéseket, ezért engedje meg, hogy én válaszoljak. A Mycosyst gombaellenes gyógyszer, nem antibioikum, viszont ha emésztési panaszai vannak, érdemes egy probiotikum-kúrát csinálnia akár most, akár a Mycosyst abbahagyása után.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-03 09:10:07; Megválaszolva: 2010. február 03., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: