• Szokatlan dolgok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv. Nekem olyan problémám lenne, hogy kb. 2 hete fura dolgok történnek velem. Cseng a fülem, eresek a szemeim és émelygek elég sokszor. A kérdésem az lenne, hogy ez milyen problémára utal? Válaszát elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a émelygés, fülzúgás témában

        Kedves Kérdező!

        A panasz oka lehet kimerültség, de többféle betegség is lehet a háttérben. Az a legjobb, ha egy rutin fizikális és laborvizsgálat miatt felkeresi háziorvosát, ugyanis ha szükséges további vizsgálat, csak így határozható meg annak az iránya, addig -tekintettel az általános panaszokra- lehetséges diagnózist mondani sem lehet.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-02 10:14:53; Megválaszolva: 2010. február 02., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: