• Belgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Hasi ultrahangomon minden eredményem jó lett, viszont a hasi nyirokcsomóim kissé meg vannak duzzadva (nem kóros mértékben). Ennek Ön szerint mi lehet az oka? Annyit vettem észre, hogy nem kívánok túlzottan enni, egyszerre érzem magam éhesnek és jóllakottnak, és a hasam is fáj kicsit, de hasmenésem nincs. Valamilyen gyógyszert lehet szedni a panaszok megszűntetése érdekében?

        Előre is köszönöm válaszát!

        Tisztelettel: Orsolya

         

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomó témában

        Kedves Orsolya!

        Amennyiben semmilyen panasz, laboreltérés, szervi eltérés nem kíséri, ez önmagában nem betegség, kezelni nem kell.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-01-31 16:28:21; Megválaszolva: 2010. január 31., 16:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: