Szopizás

Kisfiam 1 éves.Éjszaka még 4er szopik. napközben már nagyon régóta ritkán most 2 hete nem is. A vacsora mindig tartalmas, májkrém vagy ramas kenyér. Azt szeretném megtudni hogy nekem nem árt egészségileg a szopás mert már kezd fájni a hátam.Vagy nem attól fáj? köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a szoptatás témában

Kedves Anyuka!

A kisfia már nem az éhség miatt, hanema komfortérzet miatt igényli a szoptatást. Önnek ez egészségkárosodást nem okoz, a szoptatás közbeni pozíciótól függ, hogy ez mennyire terheli meg a hátizmokat. A nyugodt alvás biztosítása érdekében szép lassan, fokozatosan le lehet a kicsit erről leszoktatni.

Kérdés: 2010. január 27., 11:20; Megválaszolva: 2010. január 27., 11:20
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem