Streptococcus - megnőhet az AST szint?

Elnézést Doktornő, szerintem nem voltam egyértelmű. Azt szerettem volna kérdezni, hogy a staphylococcusnál is megnőhet az AST szint, vagy a szint növekedése a streptococcus bacilussal fertőzöttség esetén NŐ? Köszönöm szépen válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza baktérium témában

Kedves Kérdező!

Az AST (antiSTREPTOlizin-titer) , csak kizárólag Streptococcus fertőzést jelez, nem ad informácót Staphylococcus fertőzésről. Remélem, így már érthető a válasz.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. január 15., 13:38; Megválaszolva: 2010. január 15., 13:38
Kérdések és válaszok: Egyéb
Nyelőcsővel lehet a baj?
Pecsétviaszgomba fogasztása
Labor leletek értelmezése
Kreatin kináz
Érdellődéd