CT vizsgálat

Kedves Doktor Ur/No! Tegnap kontrasztanyagos mellkasi CT vizsgalatom volt. Szerencsere nem talaltak semmit. Tegnap delutan estefele erosen kezdtek fajni a labaim. Annyira, hogy megemelesnel nagyon fájt. Most kicsivel jobb, de most a latom is fáj kicsit, es a fejem is. Lehet a kontrasztanyag mellékhatása? Kell valamit tenni ilyen esetben? Valaszat elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagy István válasza kontrasztanyag témában

Tisztelt Kérdező!

Fogyasszon a megszokottnál több folyadékot. Amennyiben a fájdalom nem javul jelentősen belgyógyászati-sürgősségi ambulanciához kell fordulni. Ritkán, de valóban tud hasonló jellegű tüneteket okozni a kontrasztanyag. Későbbiekben bármikor kapna előtte jelezze, hohy volt problémája utána.

Kérdés: 2009. december 30., 13:51; Megválaszolva: 2009. december 30., 13:51
Kérdések és válaszok: Egyéb
Megváltozott testszag
Tisztelt doktornő! Nagyjából 3-4 hete azt vettem észre, hogy megváltozott az izzadtságom illata. Számomra kicsit fokhagymára emlékeztet. Valamint a...
Fél éve tartó probléma
Mérgezés , Gyomorrontás
Alacsony EGFR-epi
Covid - 3. oltáskor megfertőződés