Általánosan nagyon rossz közérzet. Tanácsot kérnék.

Tünetek:
Szembeötlő fizikai tünetek:
Alacsony testsúly normális étvágy mellett (19 éves fiú 175 centivel 54 kiló)
Sápadt, beesett arc, Furcsa szemek.
Ritka, de egészséges haj.
Fekélyes, nagyon lassú sebgyógyulás.

Szapora, és gyenge szívműködés, anatómiai eltérés nem igazolható, beesett mellkas
Gyakori félreütés a szívtől (teljes kardiológiai kivizsgáláson részt vettem, a szapora szívritmus mellett komolyabb eltérés nem volt igazolható)

Vérkép:
vízeletből és vérből az alábbiakon kívül nem mutatható ki elváltozás:

Magas THS szint (9, 8)
A normálisnál cseppet magasabb billirubin szint

Szédülés légszomj, mentális gyengeség, idegesség, zavart viselkedés. Migrénszerű fejfájás.

Gyulladások, és izületi fájdalmak. Gyakori húgyúti gyulladások, néha bőrkiütések.
Por, és aromaallergia.

Hideg végtagok.

Általános gyengeség, komoly alvászzavarok, elalvási problémák, emellett aluszékonyság.


Pánikbetegség gyanújával a pszichiátriára irányítottak. Nem vagyok egy egyszerű eset, ez tény. De a magyar egészségügy katasztrófa, amíg valakinek nem lógnak a belei nem tudják megmondani mi a baja. Önökhöz fordulok segítségért, talán irányt tudnának mutatni abban, hol keressem a tüneteim okát.

Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza belgyógyászat témában

Kedves Kérdező!

Nem írja, hogy mennyi az FT3 és az FT4, ugyanis nem mindegy, hogy a TSH primeren emelkedett meg vagy kompenzatórikusan a pajzsmirigyhormonok alacsony szintje miatt. Ezek az eredmények megvannak? Amennyiben nem, el kell végeztetni ezeket a vizsgálatokat is. Egyebekben azt is jó lenne tudni, hogy egyéb vizgálatok voltak-e, pl. mellkas rtg., hasi ultarhang, CT, stb, még akkor is, ha negítv volt az eredmény. Kérem, ezt mindenképp juttassa el egy következő levélben és az előzményt is csatolja.

Kérdés: 2009. december 29., 12:40; Megválaszolva: 2009. december 29., 12:40
Kérdések és válaszok: Egyéb
Hónapok óta tartó rosszullét...
Tisztelt Doktor Úr/Nő Panaszaim elég messzire visszanyúlnak, március végén kezdődtek.5 éve edzek rendszeresen hetente 4-5 alkalommal, március...
Mi lehet a betegség hátterében?
Kedves Doktornő/ Úr! Anyósomnak magas láza volt kb 1 hónapja, a háziorvos nem talált semmit, azt mondta algopirinnel csillapítsa. Így is tett, de...
Mellkasi fájdalom, fejfájás...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A problémám a következő: - pár hónapja mellkasi fájdalommal küzködöm, az esti órákban ennek intenzitása...
Milyen betegségre utalhatnak a...
Kedves Dr.Nő/Úr! Mostanában furcsán érzem magam.Állandóan álmos vagyok, fáradt. A suliban amikor órán vagyok mindennap kabátban ülök, fázok...
Kontroll vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly májusban a májam jobb lebenyéből egy 5x4 cm-es FNH-t távolítottak el. Fél év után az UH nem mutatott elváltozást. A...