Gombamérgezés romlott gombától

Fémedényben készített és tárolt termesztett gombától keserű íz van a szánkban napok óta. Vér-májfunkció negatív lett.5 nap telt el. Mit tanácsol?

WEBBeteg Szakértő válasza gombamérgezés témában

Tisztelt Kérdező!

5 nappal a gomba után nem szabadna fémes szájíznek lennie. Még pár napig fokozott szájhigiéniát javaslok és amennyiben továbbra sem javul egy fogászati ellenőrzést.

Kérdés: 2009. december 19., 22:10 ;Megválaszolva: 2009. december 19., 22:10
Kérdések és válaszok: Egyéb
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt
Fáradtság, gyengeség, EBV
Kideríthető-e, hogy voltam-e covid...