Májprobléma

Tisztelt Doktor Úr! Egy hete kaptam levelet az Országos Vérellátó Szolgálattól, hogy menjek be tájékoztatásra, ahol közölték velem, hogy valószínűleg hepatitis c vírus volt a szervezetemben, minek hatására a szervezetem ellenállt, de a májam egy idő után fel fogja mondani a szolgálatot. Kiderült, hogy a véradásom, amiből ezt kiszűrték négy évvel ezelőtt történt. Mondtam nekik, hogy azóta már kaptam három éve egy ilyen levelet és el is mentem vizsgálatra, de az eredmény negatív lett. A Doktor Úr szerint lehetséges, hogy mégis szenvedek ettől a betegségtől? Mert azóta véradás nem történt, tehát ugyanazt a mintát használják, amit akkor. Válaszát előre is megköszönve: Bálint

Dr. Mészáros Lajos válasza májgyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

A hepatitis C fertőzés egyszerűen kimutatható egy szerológiai vérvizsgála során. Meg kell keresni a három évvel ezelőtti kivizsgálás leletét és eljuttani a Vérellátó Szolgálathoz. Amennyiben bármiféle bizonytalanság van egy hepatológiai szakrendelésen a kérdés tisztázható, hiszen a betegség specialistái ezt el tudják dönteni.

Kérdés: 2009. november 29., 19:41 ;Megválaszolva: 2009. november 29., 19:41
Kérdések és válaszok: Egyéb
Magas GOT es GPT
En egy olyan problemaval fordulok Onhoz, hogy par hete erzek enyhe szuro erzest a has kozepso-bal reszen (a bal bordaiv alatt-gyomorszaj tajekon) , ami nem...
Stroke utáni állapot
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...