Érzékenység az elektromos sugárzásra

Amerikaban elek, es tanitok. Van egy novendekem, akinek nagyon sulyos erzekenysege alakult ki a kulonbozo elektromos keszulekek sugarzasara es a kornyezetunket allandoan terhelo egyeb sugarzasra. /Mobil phone, laptop, mikrohullamu suto, de a legkorben levo erosebb, gyengebb sugarzasra is erzekeny./

Milyen lehetosege van az ilyen embereknek a gyogyulasra, vagy akar csak   a problema enyhitesere? O mar nem tud menni gyakorlatilag sehova, mert a  mobil phonok allando sugarzast jelentenek.   A digitalis TV bevezetese ujabb problema.Nem tudom, milyen lehetosege van ezeknek az embereknek? Led nelkul, vedoruha nelkul otthon sem tud letezni.

Tisztelt Doktor, kerem valaszoljon.Hogyan lehet enyhiteni a probleman. es hogyan lehet a szervezetnek segiteni ebben a helyzetben?

Koszonettel:

dr Tarodine Toth Erzsebet

 

 

 

 

 

 

Dr. Csuth Ágnes válasza sugárzás témában

Kedves Ezsébet!

Legyen szíves írja meg, hogy milyen tünetek jellemzik a tanítványa érzékenységét az elektromos sugárzásra. Milyen látenciaidővel lép fel a sugárzást követően, mióta van, illetve amilyen információt még tud erről az érdekes kórképről. Talán így könnyebben tudunk a kérdésre válaszolni. Köszönjük.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. november 01., 09:53 ;Megválaszolva: 2009. november 01., 09:53
Kérdések és válaszok: Egyéb
Mit néznek a vizeletből?
Tisztelt Doktornő! Munkahekyi alkalmassági vizsgálaton vizeletmintát kértek. Nem tudtam adni, mert úgy bestresszeltem, hogy nem tudtam...
Stroke utáni állapot
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...