Breat Succes

Tiszteletem, kedves doktorno es doktorur. En 19 eves vagyok es kiszeretnem probalni a Breat Succes mellnovelo kapszulat. Kihatassal lehet- e ez a kesobbiekben a terhesseget es a szoptatast illeton vagy esetleg az egeszsegi allapotomra kihathat-e? Elkezdhetem-e szedni ilyen fiatalon vagy nem ajanlott meg ilyen korban? Elore is koszonom szepen a valaszt! Udvozlettel, Kata

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza a mellnövelés témában

Kedves Kata!

A fenti kapszulát nem vizsgálta be az OGYI, ami azt jelenti, hogy sem a hatékonysága nincs bizonyítva, sem a mellékhatása, veszélyessége nincs kivizsgálva. Az ilyen mellnövelők komoly zavart okozhatnak a hormonrendszer működésében, nem javaslom a szedését.

Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

onkológus szakorvos
Kérdés: 2009. október 31., 09:20; Megválaszolva: 2009. október 31., 09:20
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés