Breat Succes

Tiszteletem, kedves doktorno es doktorur. En 19 eves vagyok es kiszeretnem probalni a Breat Succes mellnovelo kapszulat. Kihatassal lehet- e ez a kesobbiekben a terhesseget es a szoptatast illeton vagy esetleg az egeszsegi allapotomra kihathat-e? Elkezdhetem-e szedni ilyen fiatalon vagy nem ajanlott meg ilyen korban? Elore is koszonom szepen a valaszt! Udvozlettel, Kata

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Horváth Tamás válasza mellnövelés témában

Kedves Kata!

A fenti kapszulát nem vizsgálta be az OGYI, ami azt jelenti, hogy sem a hatékonysága nincs bizonyítva, sem a mellékhatása, veszélyessége nincs kivizsgálva. Az ilyen mellnövelők komoly zavart okozhatnak a hormonrendszer működésében, nem javaslom a szedését.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. október 31., 09:20; Megválaszolva: 2009. október 31., 09:20
Kérdések és válaszok: Egyéb
Érdeklődés
Jó napot kívánok.. Az egyik internetes oldalon találtam egy Beauty Breast nevű tablettát, ami "természetesen" növeli a mellet...Ön szerint...
Izomrángás
Magas konjugált bilirubin
Hasi ultrahang utáni teendők
Combfájdalom